Over mij

Over mij

Van kinds af aan ben ik al geboeid door de natuur, maar vooral vogels trekken mijn aandacht. Toen ik 10 was en een dagje met mijn opa mee mocht met een excursie van de Haagsche vogelbescherming naar Zeeland en we zagen een prachtige Slechtvalk was ik helemaal verkocht. Niet lang daarna kocht ik mijn eerste verrekijker en sinds dien probeer ik zoveel mogelijk tijd in het veld door te brengen en leer ik nog elke dag wat nieuws. Inmiddels ben ik bewapend met een Swarovski 10×32 verrekijker en een canon eos 7d mk2 met een canon EF 100-400 mk2.

In 2007 kreeg ik de mogelijkheid om een half jaar in Track & Trail River Camp in South Luangwa, Zambia te werken. Aangezien ik net klaar was met school heb ik deze kans met beide handen aangegrepen en vertrok richting Zambia. Hier groeide mijn liefde voor Afrika en in 2009 ging ik naar Zuid Afrika om een ecotraining tot safarigids te volgen. Na de opleiding van een half jaar in diverse game reserves en het Kruger heb ik een half jaar stage gelopen in Erindi Private Game Reserve in Namibië, bekent van oa ‘into the pride’.

Sinds 2011 werk ik als greenkeeper op een golfbaan, waarbij ik mijn hobby met mijn werk kan combineren. Elke dag lekker in de buitenlucht aan het werk terwijl de vogels om me heen vliegen.

Emiraten 2 januari 2016